gången av helvetet 

Nu. nu går det fram! eller, kanske bak? ja, börjat med grov göra i mitt mående. och herre min gud, ge mig min styrka, ge mig ljus och vägledning. Det behöver jag, ge mig inspiration och motivation, ge mig kreativitet och viljestyrka. 

För att återgå till de minnena man allra helst vill glömma, förtrycka, pressa bort – är inte en dans på rosor eller törner. det är en ren brännande skärande gång på eld och glas. 

börjat med ett av det djupaste, äldsta ärren jag har inom mig. Övergreppet för 10 år sen. 10 hela år. 10 år. 120 månader. Som jag har kämpat att trycka ner, glömma bort och täcka över. nu, igen ska det bli färskt Och dras upp. Så ge mig all styrka jag kan få, jag vill inte bränna mig allt för mycket eller skära upp. Jag klarar den här gången av helvete 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>