När allt börjar ge resultat 

Dagarna går och jag känner mig allt piggare för varje dag och bättre. terapin börjar ge resultat! Och för varje gym pass jag gör, känns helt otroligt. Känner mig så stark i kroppen. Ännu bättre är samtalet jag fick igår om att när jag kommer tillbaka till arbetslivet vill den gamla platsen ha tillbaka mig! Åh, jag blev så glad och tacksam!

för ett halvår sen skulle jag skrattat om nån hade kommit fram till mig och sa ”om ett halvår, så börjar du komma ut ur din storm, din ångest kommer lägga sig och du kommer se allt klarare på livet” så hade jag dött av skratt. För hade inte trott en sekund inombords på denne person. Men ack!! vad fel man kan ha! Jag ser faktiskt en glimt av ljus. Damn, alla personer som stöttat mig. Innerligt tack!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>