Nu är det jul här i vårt hus.

I helgen är det första helgen i december. kan ni förstå det? snart har det gått ett helt år igen! Idag är det julbak och pynta som står på agendan innan mannen drar och jobbar. 

Första året jag har ett eget boende (nu är jag ju sambo dock), MEN första året det är mitt tak, så jag får julpynta exakt som jag vill! och jag är super pepp, taggad och tacksam över att jag äntligen har det jag velat ha så länge! 

nu ska jag få i mig lite frulle, sen till gengåvan en sväng för sedan hem och mysa med de här. sån kärlek! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>